VIDEO EXCLUSIV Oltenii au luat decizia! Când va fi numit un nou antrenor la FCU Craiova

FCU Craiova a rămas fără antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru, care a semnat până la finalul sezonului cu FC Argeș.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 13:42
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 14:32

Au trecut trei săptămâni de la despărțirea de Marius Croitoru, însă oficialii clubului din Bănie nu se grăbesc să-i găsească un înlocuitor.

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU, a anunțat că va fi numit un nou antrenor până la pauza competițională provocată de începerea Campionatului Mondial din Qatar.

Turneul final din Qatar se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, iar competiția internă va fi oprită în intervalul 13 noiembrie - 3 decembrie, când au loc meciurile din grupele de la CM.

Pușcaș: „La pauza competițională vom avea un antrenor!”

„La pauza competițională vom avea un antrenor. Ce mai poți face în două săptămâni. Ce poți să faci? Aduci alt antrenor pe care nu-l cunoști, care poate nu rezonează cu clubul, cu patronul, cu suporterii și ajungi să-l schimbi după cinci etape.

Mai bine stai în banca ta și când pui, să pui un antrenor care să poată să și facă treabă.

Sezonul trecut s-au pus patru antrenori, cinci cu Marius Croitoru. Eu n-am decât cuvinte de laudă pentru ei, toți au calități, dar nu s-au mulat pe ce avem noi nevoie, probabil că nu au rezonat și nu au văzut lucrurile la fel ca patronul sau unii cu suporterii...

E important la un club cu suporteri să știi să împaci și capra și varza. Nu este ușor să numești un antrenor”, a spus Marcel Pușcaș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

În momentul de față interimatul la FCU Craiova este asigurat de Dan Vasilică (45 de ani), preparatorul fizic al echipei.

Modifică setările cookies