Oltenii continua razboiul cu Avram! Declaratii INCREDIBILE dupa derby-ul FCSB - Craiova! "Acest arbitraj imi aduce aminte de ceea ce se intampla inainte de 1989"

Oficialii Craiovei au comentat in termeni duri maniera de arbitraj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 12:04
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 13:39

FCSB a reusit sa castige derby-ul etapei de pe Arena Nationala, insa oltenii nu au trecut peste aceasta infrangere. Directorul sportiv de la Craiova, Silvian Cristescu, a vorbit in direct la Pro X despre maniera de arbitraj a lui Marius Avram.

Oficialul de la Craiova a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa arbitrilor, facand trimitere la ceea ce se intampla inainte de anul 1989.

"Maniera lui de arbitraj. Toata maniera de arbitraj a fost intr-o singura directie. Asta este marea problema. Se intampla, este om, poate sa faca greseli, intelegem lucrul asta, dar maniera lui de arbitraj a fost intr-o singura directie.

Intrarea lui Balasa asupra lui Bancu este una criminala, se duce direct pe tibie. Este intrare de rosu, nici nu se discuta, fiind similara sau poate mai grava decat ceea ce s-a intamplat cu Ianis la Sepsi.

Pintilii face trei faulturi de galben si nu primeste rosu. Balasa il loveste la centrul terenului pe Kolic, cu doua minute inainte. Daca stam sa analizam meciul, absolut toata maniera a fost numai intr-o directie. Acest arbitraj imi aduce aminte de ceea ce se intampla inainte de 1989", a spus Silvian Cristescu la Ora Exacta in Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies