"Olaroiu ar fi de acord sa revina la FCSB!" Varianta BOMBA pentru banca FCSB-ului! Cum ar putea fi condusa echipa de Dica si Olaroiu

Doi dintre cei mai reprezentativi oameni de la FCSB din sezonul UEFAntastic ar putea lucra din nou impreuna.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2018, 11:46
Data actualizarii: Vineri 19 Octombrie 2018, 11:56

Cosmin Olaroiu este din ce in ce mai aproape de revenirea la FCSB. Gigi Becali i-a facut o propunere uriasa iar Olaroiu este tentat sa o accepte. Fostul sef de la Liga Profesionista de Fotbal, Dumitru Dragomir, avanseaza o alta varianta - Dica sa ramana antrenor, iar Olaroiu sa fie manager!

"Sa fiu sincer, am auzit si eu niste zvonuri. Nu stiu daca este adevarat, dar stiu ca lui Olaroiu nu-i merge bine in China la aceasta ora. Chinezii sunt foarte orgoliosi si s-a putea sa ramana fara job peste 2 luni de zile. Sigur ca l-as vedea venind pentru ca si Becali plateste bine. Daca ii da un salariu de 50-60.000 de euro pe luna, eu zic ca Olaroiu ar fi de acord.

Eu in locul lui Becali nu l-as schimba pentru nimic in lume pe asta de la echipa de acum, pe Dica. Il las pe Dica impotriva tuturor. Olaroiu sa se ocupe de treaba de mananager, antrenor l-as lasa pe Dica. Pentru ca, inca o data va spun, acesti tineri se simt bine cu Dica, un antrenor tanar. Iar acum i-a captat cam pe toti" a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!