CFR Cluj Bilel Omrani Superliga Billel Omrani

Cât valorează apartamentul de lux din Cluj-Napoca pe care patronul lui CFR l-a pregătit pentru Omrani

Billel Omrani este cel mai curtat fotbalist din Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 10:45
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 10:51

Atacantul francez ajuns la CFR Cluj în 2016, iar de atunci a fost constant unul dintre cei mai curtați jucători din campionatul nostru. Gigi Becali și-a exprimat public, de multe ori, dorința de a-l transfera pe Omrani.

Ideea lui Neluțu Varga

  • Omrani

În vară, Becali va avea ocazia perfectă. Omrani își încheie contractul cu CFR Cluj și este dispus să semneze cu oricine, în schimbul unui salariu de 45.000 de euro, pe care Gigi Becali ar fi dispus să îl plătească.

Pentru a-l bloca pe Omrani la Cluj, astfel încât să nu semneze cu rivala FCSB, așa cum a făcut Vinicius, Neluțu Varga este gata să îi facă un cadou atacantului francez. Astfel, dacă va accepta să rămâna la campioana României, Omrani se va alege cu un apartament de lux, în Cluj, evaluat la 250.000 de euro, anunță ProSport.

Varga speră ca Omrani să aleagă să rămână la Cluj, oraș în care s-a acomodat atât el, cât și familia lui. Astfel, varianta unui apartament cu o valoare atât de mare poate fi decisivă în alegerea lui Omrani. Becali i-a făcut o ofertă de 45.000 de euro pe lună, plus 400.000 de euro la semnătură.

Cristi Balaj anunță că Omrani va pleca din România

Aflat în centrul multor discuții despre viitorul său, Omrani pare decis să plece din Româmia. Cel puțin asta susține Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj.

„Omrani este un jucător foarte bun. Din discuțiile pe care le-am avut, dorința lui este să plece afară. Fotbalul românesc nu poate să-i satisfacă pretențiile financiare. Deja are oferte mult mai bune decât ceea ce i s-a oferit până acum.

În acest moment, i-a promis lui Dan Petrescu, cu care are o relație specială, că va da totul pentru a juca la un nivel cât mai înalt, pentru a-și asigura și un contract mai bun.

Nu pot să bag mâna în foc că nu va ajunge la FCSB, pot să bag mâna în foc doar pentru mine. În fotbal se poate întâmpla orice, este dreptul lor să discute”, a spus Cristi Balaj.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!