OFICIAL! Zicu a ajuns la Timisoara! Cel mai tare transfer reusit de nou-promovata ACS

OFICIAL! Zicu a ajuns la Timisoara! Cel mai tare transfer reusit de nou-promovata ACS

Ianis Zicu a plecat de la vicecampioana la o nou-promovata! 

Desi putea sa se bata din nou la titlu sub comanda lui Dan Petrescu si sa joace in Europa League, Zicu a ales sa revina la Timisoara, echipa pentru care a mai jucat in perioada in care era Marian Iancu patron.

Zicu a semnat pe un sezon cu nou-promovata din Timisoara. 

 

Zicu e la Poli!

Posted by ACS Poli Timisoara on Thursday, June 18, 2015

"Eu mi-am dorit foarte mult sa ma intorc aici, am vrut sa vin si in urma cu doua sezoane, cand era echipa in Liga I, dar am avut oferte foarte, foarte mari din strainatate si nu ar fi fost cea mai inspirata decizie. Acum am 31 de ani, mai am de jucat inca trei sau patru ani, am considerat ca nu mai am timp de pierdut, pentru ca nu stiu ce va mai fi cu aceasta echipa. Imi doresc sa facem performanta inca din primul an, sa ne clasam cel putin in primele opt.

Mi-am asumat un mare risc, deoarece acum cinci ani am avut un sezon foarte bun aici, asteptarile sunt mari. Este greu sa repetam acea performanta, atunci echipa se batea la titlu, terminase de trei ori pe podium in campionat. Mi-am asumat acest risc, chiar daca poate nu o sa egalez aceasta peformanta. Acum puteam sa ma urc in avion si sa plec in alta parte, dar le-am promis inca de o saptamana ca voi fi aici. Nu am vrut sa santajez alte cluburi, nici pe cei de aici, am ales oferta cea mai mica oferta din punct de vedere financiar", a declarat Zicu.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies