OFICIAL: Pulhac si Goian pleaca de la Dinamo! Torje si Ropotan, avertizati

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Noiembrie 2008, 14:20
OFICIAL: Pulhac si Goian pleaca de la Dinamo! Torje si Ropotan, avertizati
Pulhac si Goian pleca de la Dinamo! Consiliul de Administratie al dinamovistilor a analizat scandalul "maneaua" in care cei doi au fost implicati si a decis punerea lot pe lista de transferuri. Ropotan si Torje au primit un ultim avertisment.

"Consiliul de Administratie al FC Dinamo nu poate accepta atitudinea neprofesionista a jucatorilor Cristian Pulhac, Lucian Goian, Gabriel Torje si Adrian Ropotan, surprinsi intr-o postura care a adus prejudicii de imagine clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Pe langa sanctionarea financiara a celor patru jucatori, conform Regulamentului Intern, Consiliul de Administratie al FC Dinamo a hotarat urmatoarele:

1. Cristian Pulhac si Lucian Goian au fost pusi pe lista de transferuri;
2. Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment din partea clubului, iar la prima abatere disciplinara vor fi pusi pe lista de transferuri.

Pe aceasta cale, Consiliul de Administratie le atrage atentia tuturor jucatorilor aflati sub contract cu FC Dinamo ca orice abatere disciplinara care lezeaza imaginea clubului va fi sanctionata cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucator va fi pus pe lista de transferuri!”, se arata pe site-ul official al lui Dinamo

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies