OFICIAL: Mihai Teja este noul antrenor al lui Dinamo! UPDATE: Daniel Stanciu si-a dat acordul pentru functia de manager

OFICIAL: Mihai Teja este noul antrenor al lui Dinamo! UPDATE: Daniel Stanciu si-a dat acordul pentru functia de manager

Mihai Teja a acceptat oferta lui Dinamo si este noul antrenor al "cainilor". Daniel Stanciu si-a dat si el acordul pentru functia de manager general al clubului din Stefan cel Mare.

Mihai Teja a acceptat propunerea lui Ionut Negoita si este, incepand de astazi, noul antrenor al lui Dinamo.

Teja urmeaza sa isi rezilieze de comun acord contractul cu Federatia si va fi instalat oficial la Dinamo pana la sfarsitul saptamanii.

FRF a decis sa nu intervina pentru a-i incurca planurile lui Teja, chiar daca in contractul sau cu Federatia exista o clauza de reziliere. Federatia cauta acum un nou selectioner pentru U21.

Tot astazi, Daniel Stanciu si-a dat si el acordul pentru a prelua functia de manager general al clubului din Stefan cel Mare.

"A fost un an foarte greu, si cu bune, si cu rele. In iarna vor fi schimbari foarte mari, o sa vedeti. Eu sper sa ne batem la titlu sezonul viitor" - Ionut Negoita.
Miercuri este asteptata vestea de 16 milioane de euro

Tribunalul Bucuresti va decide pe 17 decembrie daca aproba planul de reorganizare al clubului Dinamo, a anuntat administratorul judiciar al societatii, Catalin Dascal, pentru Mediafax.

"S-a acordat termen pentru 17 decembrie pentru discutarea confirmarii planului. E vorba despre o amanare foarte scurta, datorita mai multor chestiuni de ordin juridic", a declarat Dascal.

Dinamo si-a propus, prin aprobarea si implementarea planului de reorganizare, iesirea din starea de insolventa pana in luna mai 2015, pentru a evolua, in sezonul 2016/2017, in cupele europene.

SC Dinamo 1948 SA, societate aflata in insolventa, a defintivat planul de reorganizare care a fost aprobat de catre Adunarea Generala a Creditorilor, la 17 noiembrie. Planul are o durata de implementare de sase luni de la data confirmarii de catre judecatorul sindic.

Datoriile SC Dinamo 1948 SA, de aproximativ 17,5 milioane de euro, vor scadea cu 16,7 milioane de euro, daca planul de reorganizare al societatii aflate in insolventa va fi respectat in cele sase luni ulterioare confirmarii de catre judecatorul sindic, conform documentului intrat in posesia Mediafax.

Citeste si:DinamoMihai Teja
VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies