"Sunt pe lista lui Napoli, astept oferta!" Echipa care l-a facut sa planga in 2010 ii poate salva cariera lui Banel Nicolita

Autor: Sport.ro
Marti 16 Decembrie 2014, 15:25

	"Sunt pe lista lui Napoli, astept oferta!" Echipa care l-a facut sa planga in 2010 ii poate salva cariera lui Banel Nicolita

La 30 de ani, Banel Nicolita nu vrea s-o incheie definitiv cu fotbalul mare. Inca mai spera la un transfer important in aceasta iarna, chiar daca negocierile cu doua cluburi franceze au intrat in impas.

Banel Nicolita a mers saptamana trecuta in Franta, pentru a purta negocieri cu doua cluburi de prima liga. Banel e liber de contract si este dispus sa accepte orice oferta tentanta din vest.

Napoli, echipa care l-a facut in 2010, in Europa League, ar putea sa-i relanseze cariera mijlocasului roman.

"Imi pare rau ca am ajuns in situatia asta, pentru ca stau de 5-6 luni pe margine. Am avut 3-4 oferte concrete. E vorba de Nantes, Caen si una din Turcia. S-a vorbit si despre Napoli, dar sunt doar pe lista lor in acest moment. Astept sa vad ce se intampla."

"Am vorbit cu sotia mea si am decis ca e mai bine sa ramanem in strainatate pentru urmatorii 3-4 ani. Am cateva contacte in Franta, unde cunosc campionatul. Astept ceva concret", a declarat Banel Nicolita la DolceSport.

Nicolita a plecat in Romania in 2011 si a jucat in ultimele trei sezoane pentru Saint-Etienne si FC Nantes.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies