OFICIAL | Craiova si-a luat portar din Italia! Mangia a adus un conational crescut de Roma, cu peste 130 de meciuri in Serie B

OFICIAL | Craiova si-a luat portar din Italia! Mangia a adus un conational crescut de Roma, cu peste 130 de meciuri in Serie B

Universitatea Craiova a anuntat, vineri, ca a semnat un contract valabil pentru un an cu portarul Mirko Pigliacelli, cu optiune de prelungire pentru inca doi ani.

Nascut pe 30 iunie 1993 la Roma, noul portar al Craiovei are 1,84 m, si-a inceput cariera de fotbalist la AS Roma Primavera, acesta castigand in sezonul 2010 - 2011 campionatul de juniori si anul urmator Cupa Italiei, tot la juniori.

Este pentru prima oara cand Pigliacelli paraseste granitele tarii sale. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat doar la echipe din Italia: AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reggina (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) si Pro Vercelli (60 de meciuri). A evoluat, in total, in 131 de partide din Serie B.

Mirko Pigliacelli si-a reprezentat tara ca jucator al nationalelor Under-18, Under-19, Under-20 si Under-21.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies