Pamela Anderson s-a dus dupa Rami la Mondial! Cum a reactionat cand i s-a spus ca "jucatorii n-au voie sa faca sex inaintea meciurilor"
Vineri 29 Iunie 2018, 18:50

Pamela Anderson s-a dus dupa Rami la Mondial! Cum a reactionat cand i s-a spus ca "jucatorii n-au voie sa faca sex inaintea meciurilor"

Pamela Anderson, in varsta de 50 de ani, are o relatie cu fotbalistul francez Adil Rami, cu 18 ani mai tanar.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Pamela Anderson e indragostita pana peste cap. Blonda de 50 de ani traieste o dragoste cu nabadai alaturi de fotbalistul francez Adil Rami, in varsta de 32 de ani.

Recent, Pamela Anderson a ajuns si ea in Rusia, pentru a-l sustine pe Rami, care face parte din lotul nationalei Frantei.

Frumoasa blonda a fost intrebata despre regula impusa de cei mai multi antrenori de la Mondial, ca fotbalistii sa nu piarda noptile si sa nu faca prea mult sex inaintea meciurilor.

"Nu cred ca regula asta se aplica. Cel putin nu in cazul meu", a raspuns ea.

Pamela Anderson si Adil Rami s-au cunoscut in 2017 si au o relatie inca de atunci. Presa internationala scrie ca cei doi "s-au indragostit pe loc".

"Ne intelegem foarte bine si asta e cel mai important in acest moment", a mai spus ea intr-un interviu.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor