"Despre Ianis vorbim peste doi ani!" Mesajul transmis de Gigi Becali fiului lui Hagi: "Asta trebuie sa faca jucatorii de milioane de euro!"

Ianis Hagi FCSB Gica Hagi Gigi Becali Viitorul Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iunie 2018, 19:06
Data actualizarii: Vineri 29 Iunie 2018, 19:08

Ianis Hagi este considerat unul dintre cei mai buni tineri fotbalisti ai Romaniei.

Ianis Hagi ar putea reveni in Serie A mai repede decat se astepta. Gazzetta dello Sport a notat ca fiul "Regelui" se afla pe lista celor de la AS Roma.

Gigi Becali si-a luat gandul de la un transfer al lui Ianis. De fapt, nici nu s-a pus vreodata problema. "Doar am glumit cu Gica", a declarat Becali. Omul cu banii de la FCSB ii da si un sfat lui Ianis Hagi: sa aiba constanta in evolutii pentru a prinde un transfer mare.

"Eu vad in Ianis un mare talent care trebuie sa stea 2 ani la Viitorul ca sa prinda o echipa de top in Europa. Talentul lui se vede doar ca nu-i constant. Tineretea lui il face inconstant. El trebuie sa prinda putere. Jucatorii de milioane trebuie sa fie constanti. Doar glumind cu Gica am zis sa mi-l dea la Steaua. Dar n-aveam cand, a plecat devreme in Italia. Ianis are nevoie sa creasca, are 20 de ani. Pot face eu pentru el ce face tatal lui? Si despre Ianis vorbim peste 2 ani", a declarat Gigi Becali la ProX.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!