OFICIAL: Coltescu arbitreaza Astra - Pandurii! Culmea, Sumudica este suparat pe arbitrul care i-a anulat Stelei 3 goluri in meciul cu Astra

Autor: Sport.ro
Luni 04 Aprilie 2016, 17:36
OFICIAL: Coltescu arbitreaza Astra - Pandurii! Culmea, Sumudica este suparat pe arbitrul care i-a anulat Stelei 3 goluri in meciul cu Astra

Barcelona - Atletico Madrid se vede la ProTV, marti, ora 21:45

Sebastian Coltescu va conduce la centru partida dintre Astra si Pandurii - informatia anuntata aseara de Marius Sumudica a fost confirmata oficial de CCA.

Coltescu va fi ajutat la cele doua linii de Radu Ghinguleac si Daniel Mitruti.

Marius Sumudica isi motiveaza nemultumirea prin faptul ca pe umerii lui Coltescu ar putea fi presiune ramasa din urma cu sase luni, cand centralul a facut praf meciul dintre Steaua si Astra, in favoarea giurgiuvenilor.

Coltescu a anulat gresit trei goluri ale Stelei, iar Astra a castigat meciul cu 2-0.

"In premiera va spun ca am informatii ca la meciul de la marti va veni o brigada dubioasa la meciul cu Pandurii. Un arbitru pe care nu mi-l doresc la acel meci. Sa vedeti ce surpriza veti avea la Giurgiu. Cine credeti ca va fi delegat? Coltescu. La meciul acela va fi delegat Sebastian Coltescu. Nu e normal ca cei de la CCA sa il trimita aici, pentru ca el a fost la meciul nostru cu Steaua cand Stelei i s-au anulat 3 goluri. Va dati seama ce presiune!", a spus aseara Sumudica la DigiSport.

"Noi aflam arbitrul de pe site, altii il stiu deja" - Edi Iordanescu
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies