13 2018 16:35

Anderlecht si-a dat acordul: Stanciu semneaza pana in 2022! Transferul romanului a fost rezolvat


	Anderlecht si-a dat acordul: Stanciu semneaza pana in 2022! Transferul romanului a fost rezolvat

UPDATE | Negocierile pentru transferul lui Stanciu au ajuns la final.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Cehii anunta ca Sparta Praga s-a inteles cu Anderlecht pentru transferul mijlocasului roman. Stanciu este asteptat sa semneze in acest weekend.

Potrivit presei din Cehia, Sparta Praga ii ofera lui Stanciu un contract pana in vara lui 2022.


Stanciu va merge in aceasta seara la Praga, alaturi de impresarul Anamaria Prodan, pentru a pune la punct ultimele detalii in privinta transferului la Sparta, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, Sparta si Anderlecht s-au inteles pentru suma de 5 milioane euro cash, plus 3,2 in clauze si bonusuri.


Cel mai scump fotbalist plecat vreodata din Liga I, Nicusor Stanciu, e dorit de turcii de la Sivasspor, care i-au luat recent pe Latovlevici si Papp.

Curtat intens de Sparta Praga, Nicusor Stanciu a mai primit o oferta. Una cu totul surprinzatoare!

Fotbalistul a ajuns in vizorul turcilor de la Sivasspor, care au demarat negocierile cu Anderlecht pentru transferul sau, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.

Potrivit sursei citate, oferta a fost confirmata.

"Putem confirma interesul celor de la Sivasspor pentru Stanciu si faptul ca vineri seara sefii echipei au trimis o adresa oficiala catre clubul din Belgia, catre jucator si catre agentul acestuia cu o oferta de transfer definitiv", este reactia prezentata de Gazeta Sporturilor.

Recent, Anderlecht a refuzat o suma cuprinsa intre 4 si 5 milioane de euro din partea celor de la Sparta Praga.

2 comentarii
  • 13 2018
    Ion Încă 3,2 mil . în bonuri de masă . Să iei un jucător care a scăzut mult și să-i faci contract până în vara 2022 , abia asta e țeapă ! Vezi ce înseamnă să ai impresar o parașută ?...
  • 13 2018
    Antimilitieni&securisti Capitanul ,,catelusilor'' a fost imprumutat pentru 200000 de euro la Getafe cu optiunea de a fi cumparat pentru alti 700000( ulteriro s-a aflat ca suma reala era 500000) dar cei de la Getafe i-au dat o gheata in dos si s-a oprit exact in....sos Stefan cel Mare! Anul acesta, marele ,,capitan'', ,,vedeta'' celr de la ,,doar mimamo buculesti'' a fost vandut pentru 500000 de euroi la Micilaka Anji din fostul bloc comunist!!! Si mai radeti de Stanciu, Chiriches, Chipciu, Gardos,Tatarusanu sau Keseru......
Ministrul Tudorel Toader a solicitat desecretizarea protocoalelor cu SRI
BRAT