Oferta neobisnuita pentru golgheterul sezonului trecut al Ligii I: Ioan Hora poate ajunge in campionatul Australiei

Autor: Sport.ro
Marti 19 Iulie 2016, 17:33

	Oferta neobisnuita pentru golgheterul sezonului trecut al Ligii I: Ioan Hora poate ajunge in campionatul Australiei

Golgheterul sezonului trecut al Ligii I, Ioan Hora, ar putea pleca de la Pandurii chiar inaintea startului noii stagiuni. Acesta are oferte avantajoase financiar, intre care una dintr-un campionat exotic.

Golgheterul Ligii I in sezonul trecut, neconvocat insa de Anghel Iordanescu pentru EURO, Ioan Hora este pe cale sa plece de la Pandurii.

Hora are oferte din doua campionate europene, dar si din indepartata Australie.

Atacantul are de ales intre Lech Poznan, echipa care si-a manifestat interesul pentru serviciile sale in mai multe randuri, dar si formatii din Turcia si Australia.

"Ioan Hora are trei oferte si e posibil sa plece, chiar daca noi mai avem un an de contract. Exista o oferta de la Lech Poznan, una din Turcia si o alta din Australia. Acum, sa vedem ce se intampla, daca va pleca sau nu. Daca va pleca, e clar ca trebuie sa aducem un fotbalist pe postul sau", a spus Narcis Raducan, presedintele Pandurilor, la Dolce Sport.

In aceasta vara, Pandurii i-au adus pe Voiculet (ASA Targu Mures), Barbut (ACS Poli), Christian Obodo (Chiajna), Ovidiu Herea (Skoda Xanthi) si Amiche (Barakaldo).

In schimb, au plecat: Mingote, Sapunaru, Erico da Silva, Ropotan, Mihai Radut, Liviu Antal, Vasco Fernandes, Alexandru Ciucur si Wellington.

19 goluri a inscris Hora pentru Pandurii in Liga I, in sezonul trecut


In campionatul australian mai evolueaza un fotbalist cu origini romanesti, insa cu cetatenie australiana. Hagi Gligor joaca la Perth Glory, dar pentru nationalele de juniori ale tarii in care s-a nascut.

Christopher Josif Hagi Gligor este fiul fostului fotbalist Tiberiu Gligor si este pe jumatate roman, dupa tata, si jumatate filipinez, dupa mama.

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies