VIDEO EXCLUSIV "Octavian Popescu să mai citească o carte!". Ce îi lipsește puștiului de la FCSB pentru o carieră strălucitoare

Octavian Popescu (19 ani) a fost în centrul atenției după prestația din meciul FCSB - CFR Cluj 3-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 12:09
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 12:10

Puștiul de la FCSB a marcat un gol splendid în meciul de pe Arena Națională și a fost cel mai periculos jucător al echipei lui Toni Petrea. 

Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru Octavian Popescu

După meci, Gigi Becali declara că, în cazul în care o echipă ar oferi acum 30 de milioane de euro pentru mijlocașul său, "l-ar fura", având în vedere suma la care îl estimează omul cu banii de la FCSB pe Octavian Popescu.

Dumitru Dragomir spune că pentru un astfel de transfer Octavian Popescu are nevoie și de o educație exemplară. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îi recomandă jucătorului de la FCSB să învețele limba engleză, care i-ar fi de folos la o echipă din străinătate.

"De la Balaci, Hagi, să zicem Mutu și Sânmărtean, care a fost mare talent, noi n-am crescut. Poate că ăsta, Octavian Popescu, o să fie la nivelul lor, dar nu știu ce viitor îl așteaptă pe acest copil. Depinde ce educație a primit în acești ani. Să-l pună să învețe o limbă străină, engleza, să mai citească câte o carte. Văd că abecedarul fotbalistic îl știe și îl are nativ.

Vedeți-vă de treabă! Limba română o are nativ, dacă mai face greșeli de ortoepie nu e nicio problemă. El trebuie să vorbească fotbalistic pe teren, nu gramatical. Educația nu înseamnă neapărat să vorbești frumos. Educația nu se limitează numai la așa ceva. Pe noi ne interesează valoarea lui fotbalistică, care, deocamdată, arată că are un viitor strălucit", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

  • 5 goluri și două pase decisive a reușit Octavian Popescu la FCSB în cele 20 de meciuri jucate în acest sezon
Modifică setările cookies