Liga 1

Octavian Popescu, depășit de un rival în topul celor mai valoroși tineri? "E cel mai bun jucător pentru fotbalul de afară"

Octavian Popescu este considerat unul dintre cei mai valoroși tineri jucători din România, iar Gigi Becali speră să obțină bani mulți pe el.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 21:30
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 21:35

"Dacă eu vreau 50 de milioane... Eu vreau 50 de milioane. Pe 10 nu îl dau, I-am zis lui Giovanni, nu îl dau. El are 19 ani. A participat la toate golurile cu Voluntari. La final era supărat. A greșit trei pase la început. El are calitate mare", a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport.

Atacantul FCSB-ului a debutat și la echipa națională în 2022, iar cota sa de piață a crescut semnificativ. Transfermarkt îl evalua pe ”preferatul” lui Gigi Becali la 1,9 milioane de euro, iar acum cota sa de piață a ajuns la trei milioane de euro.

Claudiu Petrila peste Octavian Popescu?

Adrian Porumboiu este de părere că jucătorul celor de la CFR Cluj va reuși să fie vândut pe o sumă mai mare decât mijlocașul FCSB-ului. 

"Ce să scape de regula U21, când îl are pe Petrila? Petrila e cel mai bun jucător și se va vinde pe o sumă mai mare decât propovăduiește un 'înțelept', pe sute de milioane.

Petrila este cel mai bun jucător pentru fotbalul de afară. Nu se vorbește despre el, pentru că ăia de la Cluj nu spun că îl dau cu 20-30 de milioane.

Să țineți minte că Petrila se va vinde cel mai bine dintre toți tinerii despre care se spune că vor pleca pe sute de milioane", a declarat Adrian Porumboiu pentru Fanatik.

Modifică setările cookies