Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Becali a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Octavian Popescu: ”Asta vreau. I-am zis și lui Giovanni”

Gigi Becali a lămurit situația lui Octavian Popescu (19 ani), fotbalistul în schimbul căruia vrea să obțină o sumă-record pentru fotbalul românesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:05
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 13:09

S-a zvonit că, la meciul cu FC Voluntari, Popescu a fost urmărit de scouterii italienilor de la AC Torino. Becali nu este, momentan, interesat să-l vândă pe fotbalistul său și are un plan bine pus la punct pentru a obține ”50 de milioane de euro”, așa cum își dorește.

Gigi Becali a lămurit situația lui Octavian Popescu

”Nu știu. Nu are nicio ofertă, la Tavi Popescu nu se poate vorbi de transfer. Nu poate să plece pe suma pe care vreau eu. Nu mai spun, că iar râd de mine. 

Dacă eu vreau 50 de milioane... Eu vreau 50 de milioane. Pe 10 nu îl dau, I-am zis lui Giovanni, nu îl dau. El are 19 ani. A participat la toate golurile cu Voluntari. La final era supărat. A greșit trei pase la început. El are calitate mare”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

În prezent, după 31 de etape, FC Torino se află pe locul 11, cu 39 de puncte, și nu are nicio șansă de a prinde un loc care să-i asigure prezența în cupele europene. 

Atacantul FCSB-ului a debutat și la echipa națională în 2022, iar cota sa de piață a crescut semnificativ. Transfermarkt îl evalua pe ”preferatul” lui Gigi Becali la 1,9 milioane de euro, iar acum cota sa de piață a ajuns la trei milioane de euro.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies