EXCLUSIV Tavi Popescu, departe de Serie A!? „Perla” lui Becali, adusă cu picioarele pe pământ: „Nu e pregătit fizic!”

tavi popescu FCSB Liga 1 Fotbal intern Octavian Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:21

Octavian Popescu (19 ani), dorit de un club din Seria A.

Fotbalistul de bandă de la FCSB este unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1 și a intrat inclusiv în vizorul cluburilor din Italia.

Tavi a fost urmărit din tribune la ultimul meci disputat de FCSB, cu Universitatea Craiova, scor 0-2, de doi impresari din Italia, care au fost prezenți în loja lui Ioan Becali.

În ciuda evoluțiilor bune din ultima perioadă, Ionuț Rada, fost internațional român care cunoaște bine fotbalul din peninsulă, crede că Octavian Popescu nu este pregătit de un transfer în Italia.

„Stau și mă gândesc acum dacă Tavi Popescu este pregătit din toate punctele de vedere să joace la o echipă din Serie A. Poate mai degrabă să meargă la o echipă din Serie B, care se bate la promovare și de acolo să facă pasul, să fie pregătit.

Din punct de vedere fizic... duelurile pe care le vedem la TV și pe care o să le aibă acolo în Serie A sunt mult peste ce întâlnește în Liga 1. Din punct de vedere fizic are multe de recuperat. 

Tehnic, da, este un jucător care în ultima vreme s-a manfestat cu multă încredere. A avut susținere și din partea antrenorului și a clubului, chiar dacă în unele meciuri nu a jucat tocmai bine.

Dar cum am mai spus, din puct de vedere fizic va avea foarte mult de muncit. Gândiți-vă la un duel cu fundașii din Serie A. Automat la a doua atingere nu o să mai ai curaj să pui piciorul pe minge sau să ai aceeași încredere”, a spus Ionuț Rada, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Tavi Popescu, în Serie A?

În ultimul timp, Andrea Pretti a fost scouterul de casă al lui FC Torino. Iar calciomercato.com susține că clubul din Italia este interesat de serviciile lui Octavian Popescu (19 ani) și că dorește să îi facă o ofertă FCSB-ului în vara acestui an.

În prezent, după 31 de etape, FC Torino se află pe locul 11, cu 39 de puncte, și nu are nicio șansă de a prinde un loc care să-i asigure prezența în cupele europene - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!