Marius Sumudica CFR Cluj Panagiotis Tachtsidis Superliga

Observațiile lui Marius Șumudică despre schimbările de la CFR Cluj: "E peste nivelul campionatului nostru"

CFR Cluj a trecut printr-o serie de modificări în pauza competițională dintre sezoane. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 19:09
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 19:26

Dan Petrescu a plecat de la echipă, în locul său fiind adus Andrea Mandorlini. În plus, la formația din Gruia au venit mai mulți jucători, printre transferurile de top numărându-se Yevhen Konoplyanka și Panagiotis Tachtsidis.

Marius Șumudică, cuvinte de laudă despre noul CFR Cluj

Antrenor la ardeleni în anii trecuți, Marius Șumudică a făcut o analiză a schimbărilor care au avut loc la fosta campioană a României, vorbind la superlativ despre anumiți jucători de la echipă.

"CFR e schimbată total, practică un joc dezinvolt așa, joacă cu doi atacanți, asta îi ajută foarte mult. Bîrligea de la meci la meci îmi place foarte mult. Forță, viteză, joc de cap, finalizare cu ambele picioare, o să crească mult acest jucător. Au soluții și au adus jucători cu calitate, am spus că vor avea un meci extraordinar de greu, în opinia mea e că va fi foarte dificil să treacă de Adana. 

(n.r. - Tachtsidis) Bun jucător, a fost în Arabia. A jucat mulți ani în Italia, e un jucător care vede foarte bine jocul de pasă finală, un pic lentuț, dar fotbalist care așează jocul, e jucător cu calitate și e peste campionatul nostru din punct de vedere al străinilor care vin. Cred că dacă rămâne aici va rămâne unul dintre cei mai buni străini care a activat aici. 

Bîrligea mi se pare și un jucător bătăios, care ține de minge, câștigă dueluri aeriene și în același timp e și finalizator, șutează foarte bine. Cred că el va ajunge foarte departe. 

Va crește și cred că va deveni unul dintre cei mai buni jucători, are forță, picioare bune. Stângul, dreptul încearcă, nu pierde timp în criză de timp, nu stă să și-o facă pe un picior, mă uitam la Cordea, el se duce de fiecare dată pe piciorul stâng, l-a dezechilibrat acolo pe adversar la Galați, a obținut penalty, dar Bîrligea nu pierde timp, e curajos, bagă capul. E un real câștig", a spus acesta, la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!