Buget important pentru FCU Craiova in Liga 1! "Istoria ne obliga sa fim la nivelor primelor 3-4 clasate!" Anuntul lui Mititelu Jr.  

Buget important pentru FCU Craiova in Liga 1! "Istoria ne obliga sa fim la nivelor primelor 3-4 clasate!" Anuntul lui Mititelu Jr.  

FCU Craiova va juca in urmatorul sezon in Liga 1. 

Echipa lui Adrian Mititelu a obtinut promovarea in primul esalon de pe locul 1 al playoff-ului Ligii 2. Dupa promovare, Adrian Mititelu Jr. a declarat ca echipa va avea un buget impresionant in urmatorul sezon.

Dupa ce managerul Mircea Bornescu a spus ca FCU Craiova va avea buget nelimitat pentru transferuri, finantatorul clubului a tinut sa il corecteze, spunand insa ca echipa se va putea duela din punctul de vedere al investitiilor cu primele 4 echipe din Liga 1. 

"Cred ca pe Mircea Bornescu l-a luat putin valul, dar a spus-o in sensul ca avem tot ce e necesar pentru a face o figura frumoasa. Cred ca asta a fost scopul, nu ne poate sta nimic in cale in privinta bugetului. 

Daca am investit 8 milioane in acesti 4 ani, credeti ca am facut-o pentru a investi doar doua milioane acum? Ne-am asumat ce bani vom cheltui, pana clubul se va autofinanta intr-o zi. E necesar sa investim o suma maricica, la nivelul primelor 3-4 clasate. Suntem Universitatea si istoria ne obliga!

Nu am avut timp de o analiza financiara sa vedem exact de ce suma dispunem. Daca se va permite accesul fanilor, am putea incasa intre 1,5 milioane si 2 milioane de euro din bilete, plus drepturi TV, plus sponsori. Am avea asigurat un buget de 6 milioane de euro. Sunt discutii cu niste sponsori, dar nimic concret. N-am avut timp sa intram mai mult in detalii", a declarat Adrian Mititelu Jr., potrivit GSP

FCU Craiova a facut deja si primul transfer pentru sezonul urmator, in care va evolua in Liga 1. Detalii AICI

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies