"O să vedeți că am dreptate". Dan Petrescu, mesaj direct despre lupta pentru titlul de campioană: ce îl nemulțumește

Dan Petrescu CFR Cluj Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:43
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 17:53

Lupta la titlul de campioană în acest sezon este una mai strânsă ca niciodată. 

După 24 de etape, primele șase echipe sunt despărțite de doar 18 puncte, iar după înjumătățirea punctelor, în playoff, diferența dintre ele va fi una și mai mică. 

Etapa a 25-a din Superliga României aduce în prim plan un nou derby între două formații aflate pe locurile fruntașe, CFR Cluj și Universitatea Craiova. 

Înaintea confruntării, Dan Petrescu a vorbit despre situația din fruntea clasamentului, dezvăluind că lupta pentru trofeu va fi mai strânsă ca niciodată. 

"Eu vă spun acum, şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu. Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns", a spus tehnicianul campioanei. 

Dan Petrescu, despre meciul din Bănie
 

"La Craiova va fi la fel ca întotdeauna, un meci cu de toate. S-au întâmplat multe acolo, goluri în ultimul minut, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. 

Mă aştept să fie la fel, cu un stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Îi prindem într-un moment aşa cum preferam să nu îi prindem. La fel ca şi FCSB, vin după o înfrângere, au avut şedinţă s-au strâns, s-au unit. Se poate întâmpla orice, e clar că nu este un meci decisiv dar e un meci important, clar", a explicat acesta în cadrul unei conferințe de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!