Diferența dintre Adrian Mutu și Dan Petrescu în opinia lui Marko Dugandzic: "Mi-a oferit încredere încă din prima zi"

Marko Dugandzic Adrian Mutu CFR Cluj Dan Petrescu Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 13:11
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 13:16

După hattrick-urile reușite în ultimele două etape, Marko Dugandzic este actualul golgheter din Superliga României. 

Atacantul ajuns în Giulești de la CFR Cluj a vorbit despre antrenorii cu care a lucrat în ultima perioadă, Dan Petrescu și Adrian Mutu, scoțând în evidență dintre cei doi.

"E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni . Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite. Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid", a declarat Marko Dugandzic, potrivit playsport.ro.

Florin Răducioiu, discurs la superlativ despre Marko Dugandzic
 

Florin Răducioiu (52 de ani) a vorbit la superlativ despre atacantul Rapidului, croatul Marko Dugandzic.

"Văd că băiatul ăsta începe să colecţioneze mingi după meci, începe să dea multe hat-trick-uri şi face o colecţie frumoasă. Îmi place de el, face lucrul cel mai important: înscrie goluri.

Aparent azi a fost simplu, dar meciurile acestea devin complicate dacă nu le faci simple. El e întotdeauna la locul potrivit. Îmi place foarte mult de el, ştie să dea goluri. Într-adevăr, echipa joacă pentru el şi a întâlnit o echipă slabă, care i-a lăsat Rapidului iniţiativa de o manieră ruşinoasă.

Dugandzic e un jucător foarte interesant, cred că nu se va opri aici şi va deveni golgheterul SuperLigii. Probabil la CFR nu a găsit echipa potrivită, e alt stil de joc. Dar şi la Rapid începe să fie presiune. Aici a găsit echipa pe al cărui stil se pliază, are mare încredere şi îmi imaginez că relaţia cu antrenorul e foarte bună. Bravo lui, felicitări!", a spus Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!