VIDEO EXCLUSIV "O să se ajungă la jigniri de nedescris!". Atac dur pentru conducătorii fotbalului românesc

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:12
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:26

Disputarea meciului dintre Farul Constanța și FCSB se află sub semnul întrebării, din cauza problemelor de lot cu care se confruntă steliștii. 

FCSB trece printr-o perioadă dificilă din cauza cazurilor de COVD-19, dar și a numeroaselor accidentări. La partida din campionat cu CS Mioveni, câștigată cu 3-0, vicecampioana României a avut la dispoziție doar 13 jucători valizi. 

Situația nu s-a îmbunătățit de atunci, iar la antrenamentele de zilele trecute nu au fost prezenți decât 10-11 fotbaliști. S-a discutat intens despre o posibilă amânare a partidei, însă o decizie oficială întârzie să apară în acest sens.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport", Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a declarat că situația a fost gestionată greșit și că vor exista repercursiuni din această cauză. 

"Eu dacă eram la Ligă nu anulam jocul. Ce interesează pe Farul că cei de la FCSB nu au cu cine să joace? Ar trebui să existe o înțelegere pentru amânare, dar asta ar trebui să facă Liga. Dar Liga nici nu mai există! Nu își îndeplinește atribuțiunile și lasă să se iasă cu tot felul de declarații. O să se ajungă la niște jigniri de nedescris.", a declarat Dumitru Dragomir la PRO X

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!