Dumitru Dragomir Ionel Danciulescu LPF Superliga

Dragomir, propunere inedită pentru șefia LPF: „Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu”

Dumitru Dragomir știe cine îi poate lua locul lui Gino Iorgulescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 21:12
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 21:33

Odată cu revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, clubul din Ștefan cel Mare a dorit să se întâlnească și pe plan administrativ. Însă „câinii” au fost refuzați pe rând de Ionel Dănciulescu și Marius Niculae. În cele din urmă, Florin Răducioiu a acceptat oferta lui Dinamo și va ocupa o fucție administrativă în cadrul clubului.

Dumitru Dragomir este de părere că Dănciulescu este o pierdere pentru echipa din Ștefan cel Mare. Fostul președinte al LPF îl consideră pe fostul atacant un conducător desăvârșit și îl vede potrivit pentru funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir: „Este un băiat inteligent, ce fotbalist a fost”

Îi doresc succes lui Răducioiu, un copil cuminte, un mare fotbalist. Nu e mare brânză să te descurci la Dinamo. Danciu are un contract bun la televiziune, ia vreo 2-3.000 de euro de acolo, câștigă bine. Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu. Pe onoarea mea dacă te mint. Este un băiat inteligent, ce fotbalist a fost, băi fraților. Îl luam un an de zile pe lângă mine”, a declarat Dumitru Dragomir la prosport.

Nu este prima dată când Dragomir îl vede pe Dănciulescu președinte la Ligă. În 2013, acesta a încercat să îl coopteze în staff-ul său pe jucătorul lui Dinamo și să îl numească vicepreședinte la LPF.

Danciulescu ajunge primul in Liga! :) A primit o invitatie speciala si se poate pregati separat ca fie sef peste cluburile din Romania! pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!