Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă. De ce îi e teamă că două talente din Liga 1 se pot prăbuși în prăpastia fotbalului românesc 

Dumitru Dragomir a vorbit la Ora Exactă în Sport, vineri dimineața, despre riscul care-i pândește pe fotbaliștii de clasă din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 12:51
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 13:01

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, are o înclinație spre a vorbi mereu despre tinerii jucători din Liga 1. Uneori îi ies previziunile, alteori nu. 

În contextul evoluțiilor neconvingătoare ale campioanei CFR de când a fost preluată de Dan Petrescu, antrenor numit de Ioan Varga în locul lui Marius Șumudică, Oracolul din Bălcești a abordat un subiect sensibil: care e soluția pentru ca tinerii de mare perspectivă să nu bată pasul pe loc. 

Dumitru Dragomir se teme pentru Petrila și Octavian Popescu. Motivul

Dumitru Dragomir l-a comparat pe Claudiu Petrila, extrema CFR-ului, cu Octavian Popescu, fotbalist pe care patronul de la FCSB, Gigi Becali, vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro.

"Nu e în pericol Dan Petrescu. Dan Petrescu nu are decât patru fotbaliști acolo, restul sunt sportivi. Dan Petrescu nu e de dat afară și de făcut să își aducă sau să își crească fotbaliști de valoare. Știe să-l crească.

Dacă îl forțezi pe Petrila, ajungi ca Octavian Popescu de la FCSB. Nu s-a stins, dar îl obosești, îl forțezi, trebuie ani de zile să-l mai aduci la normal. Presiunea psihică este foarte mari la acești copii", a declarat Dumitru Dragomir, vineri dimineață, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

  • Claudiu Petrila (20 de ani) valorează 850.000 de euro potrivit Transfermarkt
  • Octavian Popescu (18 ani) are o cotă de piață de 1,6 milioane de euro potrivit Transfermarkt

CFR Cluj a pierdut ieri, scor 0-1, meciul cu AZ Alkmaar, de pe teren propriu, din etapa a treia a grupelor Conference League. Ardelenii sunt pe primul loc în campionat, cu 30 de puncte după 12 etape. 

Modifică setările cookies