"Nu vreau sa par arogant!" Reactia lui Flavius Stoican dupa ce a fost provocat de ANGHELACHE la Ice Bucket Challenge

"Nu vreau sa par arogant!" Reactia lui Flavius Stoican dupa ce a fost provocat de ANGHELACHE la Ice Bucket Challenge

Anghelache de la Dinamo a lansat in fotbalul din Romania campania care a cucerit internetul in toata lumea.

Anghelache si-a turnat apa cu gheata in cap si i-a provocat pe Mutu, Stoican si Dinu Vama sa faca la fel. Mutu a acceptat, iar Flavius Stoican a declarat ca si el este de acord sa incerce experienta verii.

"La prima vedere mi se pare dificil de facut, dar nu vreau sa par arogant si voi accepta provocarea", a spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican a vorbit intr-un conferinta de presa si despre meciul lui Dinamo cu Chiajna din etapa urmatoare. La Chiajna tocmai a fost adus si Narcis Raducan.

"Ii cunoastem pe cei de la Chiajna din Cupa Ligii, sper sa avem o evolutie foarte buna, avem jucatori care pot face diferenta. Sunt convins ca vor da totul pe teren. Cel mai important este ceea ce facem noi pe teren. E foarte important ca in ziua meciului jucatorii sa aiba o stare de spirit perfecta pentru a materializa ocaziile pe care ni le cream. Eu cred ca am jucatori care pot inscrie mai multe goluri intr-un meci. Eu iau in calcul orice rezultat, trebuie sa fim atenti insa pentru a obtine o victorie. Noi suntem atenti la fiecare detaliu si ne dorim victoria, sper sa o obtinem", a declarat Stoican.

Stoican a comentat si decizia comisiei de disciplina ca Dinamo sa joace doua meciuri fara fani in deplasare: "Cred ca orice echipa are nevoie de sprijinul suporterilor. Noi traim prin acesti oameni care ne incurajeaza. E destul de dificil fara ei, dar asta e, trebuie sa ne descurcam in aceste conditii. Mi-as dori ca organele abilitate sa fie mai dulci in acordarea acestor sanctiuni, pentru ca pana la urma ei fac un spectacol in tribuna. Am vazut un meci Steaua - Pandurii cu tribunele goale si era dezolant. Suporterii sunt cei care duc fotbalul mai sus prin spectacolul din tribune".

Flavius Stoican a mai vorbit si despre o posibila convocare a lui Matei si Lazar: "Am vazut prin presa ca fiecare antrenor solicita selectionerului sa convoace pe unul sau altul. Este decizia selectionerului pana la urma si sunt convins ca va face alegerile bune. Sigur ca i-as dori ca din echipa mea sa participe foarte multi jucatori la actiunile echipei nationale, dar ramane la latitudinea selectionerului. Nu-mi place sa dau sfaturi, dar am mai spus ca avem in echipa jucatori de calitate, Lazar, sau Matei. Dar selectionerul decide"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies