"Nu vreau sa par arogant!" Reactia lui Flavius Stoican dupa ce a fost provocat de ANGHELACHE la Ice Bucket Challenge

"Nu vreau sa par arogant!" Reactia lui Flavius Stoican dupa ce a fost provocat de ANGHELACHE la Ice Bucket Challenge

Anghelache de la Dinamo a lansat in fotbalul din Romania campania care a cucerit internetul in toata lumea.

Anghelache si-a turnat apa cu gheata in cap si i-a provocat pe Mutu, Stoican si Dinu Vama sa faca la fel. Mutu a acceptat, iar Flavius Stoican a declarat ca si el este de acord sa incerce experienta verii.

"La prima vedere mi se pare dificil de facut, dar nu vreau sa par arogant si voi accepta provocarea", a spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican a vorbit intr-un conferinta de presa si despre meciul lui Dinamo cu Chiajna din etapa urmatoare. La Chiajna tocmai a fost adus si Narcis Raducan.

"Ii cunoastem pe cei de la Chiajna din Cupa Ligii, sper sa avem o evolutie foarte buna, avem jucatori care pot face diferenta. Sunt convins ca vor da totul pe teren. Cel mai important este ceea ce facem noi pe teren. E foarte important ca in ziua meciului jucatorii sa aiba o stare de spirit perfecta pentru a materializa ocaziile pe care ni le cream. Eu cred ca am jucatori care pot inscrie mai multe goluri intr-un meci. Eu iau in calcul orice rezultat, trebuie sa fim atenti insa pentru a obtine o victorie. Noi suntem atenti la fiecare detaliu si ne dorim victoria, sper sa o obtinem", a declarat Stoican.

Stoican a comentat si decizia comisiei de disciplina ca Dinamo sa joace doua meciuri fara fani in deplasare: "Cred ca orice echipa are nevoie de sprijinul suporterilor. Noi traim prin acesti oameni care ne incurajeaza. E destul de dificil fara ei, dar asta e, trebuie sa ne descurcam in aceste conditii. Mi-as dori ca organele abilitate sa fie mai dulci in acordarea acestor sanctiuni, pentru ca pana la urma ei fac un spectacol in tribuna. Am vazut un meci Steaua - Pandurii cu tribunele goale si era dezolant. Suporterii sunt cei care duc fotbalul mai sus prin spectacolul din tribune".

Flavius Stoican a mai vorbit si despre o posibila convocare a lui Matei si Lazar: "Am vazut prin presa ca fiecare antrenor solicita selectionerului sa convoace pe unul sau altul. Este decizia selectionerului pana la urma si sunt convins ca va face alegerile bune. Sigur ca i-as dori ca din echipa mea sa participe foarte multi jucatori la actiunile echipei nationale, dar ramane la latitudinea selectionerului. Nu-mi place sa dau sfaturi, dar am mai spus ca avem in echipa jucatori de calitate, Lazar, sau Matei. Dar selectionerul decide"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT