Liga 1

NU vrea la Steaua, dar e PLATIT ca la Steaua! Colegii vor sa-l vada plecat ca sa-si poata lua salariile RESTANTE! Cifrele pentru mutarea iernii:

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 20:25
Data actualizarii: Sambata 14 Decembrie 2013, 21:19

Ionita II a spus ca nu va juca niciodata la Steaua. Despre el, surse din anturajul campioanei spuneau in trecut ca pare un jucator de mare perspectiva si nu se stie niciodata daca o mutare in Ghencea ar fi posibila sau nu.

Astra Giurgiu s-a inteles, de principiu, cu jucatorul Rapidului, astfel ca mutarea efectiva se va face din vara. Desi Steaua sau orice alta echipa iese din discutie in acest moment.

Colegii sai de la Rapid se bucura pentru mutarea de 300.000 de euro, suma care va veni in Grant. Ei se gandesc si la faptul ca avand banii acestia, cash, Rapid poate plati salarii restante.

Banii vin in iarna, iar Ionita II va juca pentru Rapid pana la vara. In plus, clubul are si 50% dintre drepturile sale, adica va incasa jumatate dintr-un eventual transfer de la Astra in strainatate.

Ionita va incasa o suma apropiata plafonului salarial de la Steaua. Daca in primul an de contract el va lua doar 5000 de euro pe luna la Astra, in cel de-al patrulea, Ionita II va incasa 10.000, anunta Dolce.

Aceeasi suma era incasata de stelisti, ca plafon salarial, sezonul trecut, cand au luat titlul in Romania. Apoi, Becali a umblat la conturi, si in loc de 120.000 de euro/an, fiecare stelist a ajuns sa incaseze 150.000 de euro/an.


Modifică setările cookies