Liga 1

Pustiul SPECTACOL vrea sa o distruga pe Steaua! "N-am stiut noi sa negociem!" Mutarea geniala in Liga 1:

►Jo Jo Dan aduce 2 centuri ACASA! Meci superb de box, duminica 21:30 la Sport.ro! Urmeaza Mayweather pe National Arena!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 19:15
Data actualizarii: Vineri 13 Decembrie 2013, 19:22

Astra Giurgiu este la un pas de semnatura lui Ionita II de la Rapid. Pustiul-minune al giulestenilor este unul dintre cei mai buni tineri jucatori ai Romaniei, chiar daca in prezent joaca in Liga II.

Pentru el, tranzactia este de 300.000 de euro, bani care vor fi incasati de Rapid. Clubul sau va pastra si 50% din drepturile sale, adica va lua bani si la un transfer ulterior.

Astazi, Cosmin Contra, antrenorul Petrolului a spus ca si clubul sau l-a dorit pe Ionita II, insa Rapid a cerut prea multi bani pentru el.

"Pe Ionita l-am vrut si eu in vara. Vorbisem si cu mama lui, ajunseseram la un numitor comun, dar ni s-a cerut o suma exorbitanta pe el, asa ca am renuntat. Acum, daca s-a spus ca s-au platit pe el 300.000 de euro si ca Rapid a pastrat si 50% din procente, inseamna ca s-a mai scazut mult din pret sau ca n-am stiut noi sa negociem", sunt cuvintele pe care le-a spus Contra la o conferinta de presa.

El are 18 ani si este considerat cel mai important jucator de la Rapid.

Ionita II a marcat de sase ori in acest an pentru giulesteni, in 17 partide, perioada in care a mai reusit si trei pase de gol. Mutarea se va face in iarna, iar din retur el va juca la Giurgiu.


Modifică setările cookies