Nu toata lumea este de acord cu plecarea lui Szukala la Anzhi: "Campionatul si Cupa valoreaza mai mult de 2.000.000 de euro"

Nu toata lumea este de acord cu plecarea lui Szukala la Anzhi: "Campionatul si Cupa valoreaza mai mult de 2.000.000 de euro"

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Una dintre legendele Stelei considera ca cei din conducere gresesc daca il lasa pe Szukala sa plece in acest moment de la Steaua, echipei fiindu-i greu sa isi atinga obiectivele fara el.

"Eu cred ca suma e foarte mica, campionatul si Cupa Romaniei sunt mai importante de 2 milioane de euro. Din vara e posibil sa valoreze chiar mai mult de atat. Steaua are solutii ca fundasi centrali dar deocamdata titularii de drept sunt Szukala si Gardos, e greu sa ii inlocuiesti la nivelul lor", a spus Duckadam la Dolcesport.

Acesta a declarat ca nu are emotii inainte de meciul cu Dinamo: "Emotii nu prea sunt dar trebuie sa fie precautie la meciul cu Dinamo, ei sunt o echipa imprevizibila, inconstanta dar nu cred ca ne pot pune probleme. Sper sa fie stadionul plin", a seclarat fostul portar al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies