"Nu te joci cu asta!" Reactia lui Prunea dupa ce Dinamo a cerut intrarea in insolventa! Ce a spus 

Florin Prunea Dinamo insolventa Superliga "Nu te joci cu asta!" Reactia lui Prunea dupa ce Dinamo a cerut intrarea in insolventa! Ce a spus
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Iunie 2021, 19:24
Data actualizarii: Vineri 25 Iunie 2021, 19:25

Dinamo a solicitat deschiderea procedurii de insolventa! 

Societatea care administreaza clubul de fotbal a facut solicitare catre Tribunalul Bucuresti astfel incat echipa sa intre in insolventa. Fostul presedinte al clubului, Florin Prunea, a vorbit despre decizia luata de conducatorii clubului si a explicat motivul pentru care s-a recurs la aceasta solutie.

"Nu va fi simplu, e a doua insolventa intr-un timp nu foarte indepartat. Cu prima insolventa e un dosar penal pe rol cu care nu te joci, dar banuiesc ca au angajat oameni profesionisti. Cel mai greu va fi de gestionat problema actuala a jucatorilor. Daca au datorii, nu e deloc confortabil ca ei sa-si piarda banii. Ei muncesc, au familii. Aici nu stiu cum vor gestiona, in rest procesul de insolventa merge inainte. Jucatorii din Romania nu au contracte de munca, iar aici lucrurile se complica. E greu sa mai recupereze ceva.

Am inteles ca e un administrator judiciar care a mai lucrat cu lucruri de genul asta si le-a dus la capat. Un exemplu cel mai bun e la Medias, n-a fost o treaba simpla, dar a reusit. Cred ca e acelasi administrator judiciar de la Medias.

Cel mai greu e de vazut ce se va intampla cu actualii angajati. Eu cred ca ei au demarat procesul de insolventa ca o umbrela asupra spaniolilor. Sunt contracte facute de ei pe sute de mii de euro. Eu cred ca de aceea s-a facut aceasta insolventa, ca o forma de aparare.

Eu cred ca nimeni nu se joaca cu aceste chestiuni, sunt lucruri extrem de sensibile si nu-si joaca nimeni libertatea. Cu siguranta au avocati. Domnul Zavaleanu, administratorul judiciar, e un profesionist.

Exemplul cel mai elocvent este insolventa trecuta, cand din 30 si ceva de milioane datorii s-au platit doar cateva sute de mii. Sunt jucatori care n-au jucat 5 meciuri la Dinamo si castiga sute de mii de euro din litigii. Dinamo n-a avut de ales, n-a avut ce sa faca decat sa declare insolventa. In momentul in care declari insolventa, poate dovedesti neseriozitate si pentru parteneri. Ai de pierdut fantastic la capitolul imagine, dar cred ca n-au avut de ales", a spus Florin Prunea la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!