"Nu stiu daca FRF va mai continua!" Mircea Sandu explica situatia in care Federatia s-a trezit dupa decizia SOC luata de TAS

CFR a obtinut cele 24 puncte de la TAS, iar FRF ameninta ca va cauta o cale de atac. Mircea Sandu nu crede ca asa ceva mai este posibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2015, 11:53
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2015, 12:02

"Cei de la Comisia de Disciplina a FRF au luat o decizie corecta. Sportiv, jucatorii au castigat punctele pe teren si s-ar fi dus in Liga a II-a", a declarat Mircea Sandu in direct la Sport.ro.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal spune ca un eventual atac al FRF asupra deciziei TAS ar putea pune Liga I intr-o situatie fara precedent. Problema este timpul in care acest caz ar putea fi rejudecat. Sezonul urmator din Liga I va incepe intr-o luna si jumatate.

"Procedura de atac a FRF nu ar dura asa de mult ca la noi. Doar ca peste o luna si jumatate incepe campionatul viitor. Nu stiu daca FRF va mai continua sau nu."

"E surprinzator. Poate au avut probe si argumente. Si nu mai stiu ce sa mai cred in privinta activitatii Federatiei, desi pana acum la TAS au reusit sa castige.", a mai comentat Mircea Sandu la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!