"Nu știu când să bea, nu știu nimic". Mircea Rednic, show la conferința de presă dinaintea meciului cu Rapid

Mircea Rednic Rapid UTA Arad Superliga Mircea Rednic, antrenor UTA Arad
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 20:13
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 20:16

UTA Arad joacă în deplasare cu Rapid, în etapa a 28-a din Superliga României. 

Înaintea confruntării din Giulești, Mircea Rednic a vorbit despre situația tensionată cu care se confruntă adversarii. 

Andrei Borza (18 ani) și Alexandru Albu (30 de ani) au petrecut într-un club din Iași, după meciul pierdut cu Poli, fiind amendați cu 10.000 de euro și trimiși să se antreneze separat. 

Reacția lui Mircea Rednic 

Tehnicianul ardelenilor a criticat gestul făcut de cei doi jucători giuleșteni, explicând că fotbaliști români se mulțumesc cu puțin, din punct de vedere profesional.

"Au un regulament, e vorba de respect la noi. Asta e problema la noi, jucătorii români se mulțumesc cu puțin. Nu știu când să bea, nu știu când… Nu știu nimic. E un amestec așa, dar banul e pe primul plan. Bani, bani, bani, performanța e pe locul doi. Nici eu nu aș accepta, chiar dacă am fi câștigat.

E vorba de oboseală, plus că joci la trei zile, dar nu e problema mea, nu știu cum o să fie. Sigur că sunt doi jucători titulari, e problema de jucător under și de fundaș stânga, dar eu zic că au soluții. Nu e prima oară când Borza nu a jucat, când a mai fost, parcă, suspendat sau accidentat, deci au soluții.

Iar de la mijloc în sus au calitate foarte bună și pot să facă diferența în atac. Trebuie să fim foarte atenți în momentul când pierdem mingea, să nu le dăm spații pentru că au viteză, au calitate de unu contra unu, tehnică bună, e o echipă puternică Rapidul", a spus Mircea Rednic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!