Mircea Rednic, plin de ironii după ce a ajuns la spital: ”Toate fetele frumoase au venit să mă vadă!”

Mircea Rednic Superliga UTA Arad Superliga Mircea Rednic, la conferința de presă
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 18:44
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 18:43

Antrenorul a simțit un disconfort luni, la antrenamentele clubului UTA Arad, și a ajuns din nou la spital, asta după ce în urmă cu șase luni a suferit un infarct.

”Puriul” a fost însoțit la spital alături de colaboratorii de la echipă, Sorin Botiș și Daniel Chiorean, iar în urma investigațiilor, UTA Arad a emis un comunicat în care a punctat faptul că analizele au ieșit bine și că tehnicianul se află în afara oricărui pericol.

Mircea Rednic, plin de ironii după ce a ajuns la spital: ”Toate fetele frumoase au venit să mă vadă! Și pacientele, la fel”

Înainte de UTA Arad - Petrolul Ploiești, Mircea Rednic a susținut o conferință de presă unde a fost pus pe glume. Antrenorul a menționat că toate fetele frumoase din incinta instituției au venit să-l vadă.

De asemenea, ”Puriul” a ținut să evidențieze că a fost o simplă amețeală și că nu ar trebui să se facă un caz din evenimentele petrecute la începutul acestei săptămâni.

”A fost o ameţeală care a apărut aşa din senin. Nu uitaţi că noi după meci am venit cu autocarul şi nu ştiu dacă mi-a făcut bine. Ce, voi nu ameţiţi? Ce Dumnezeu? Toată lumea mai are probleme şi acum nu trebuie să facem un caz.

Dacă Doamne-Doamne face un semn, n-am ce să fac. N-avem ce să facem. Când ţi-e scris, te duci. Dar nu e cazul, aşa că nu (n.r. râde), încă n-aţi scăpat de mine.

Am intrat în spital, deja toată lumea se agita. Toate fetele frumoase din spital şi pacientele… toate au venit să mă vadă”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă.

Problemele de sănătate acuzate de Mircea Rednic apar la aproximativ 6 luni după infarctul suferit în vară. Pe 30 august, la două zile după victoria cu FCSB (2-1), antrenorul acuza dureri în piept, iar în urma unui control amănunțit s-a descoperit că a suferit un infarct miocardic.

Rednic a fost atunci operat de urgență, i s-a montat un stent, iar după o pauză scurtă a revenit pe banca tehnică a celor de la UTA Arad.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!