Mircea Rednic Dinamo Superliga

"Nu plec! Cum sa plec?" Rednic anunta primele trei transferuri la Dinamo! Pe cine da vina pentru cel mai prost sezon din ultimii 43 de ani

DINAMO 0-2 ASTRA | Rednic spune ca din vara totul se va schimba la Dinamo, echipa care in 2015 a trait cea mai proasta clasare la finalul unui campionat dupa 43 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 23:26
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 23:31

Rednic anunta ca trei jucatori au semnat deja cu Dinamo si vor urma si alte mutari in Stefan cel Mare. Spera ca Negoita sa se tina de promisiuni si sa bage bani in continuare, chiar daca mai putini. Rednic promite ca nu va pleca de la Dinamo.

"Financiar, Negoita a asigurat totul. Cei care au facut aceste transferuri si nu mai sunt ar trebui sa raspunda. Nu plec, de ce sa plec? Mi-as fi dorit sa iesim din insolventa, mai sunt sanse mici."

"Nu plec. Veti vedea ca Dinamo va arata altfel la anul.  O sa fie un amestec intre jucatori cu experienta si jucatori tineri pe care ii avem aici."

"Imi aduc aminte ca in primul an in care am venit la Dinamo au plecat 15-18 jucatori. Sper ca Negoita sa se tina de promisiuni. Ne-am inteles deja cu trei jucatori buni din campionat. Nu spun cine", a spus Rednic la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!