Dinamo Dinu Gheorghe Superliga

Ce se intampla cu Dinamo din sezonul viitor. Anuntul lui Dinu Gheorghe despre viitorul interzis in Europa al clubului si transferuri

Dinu Gheorghe spune ca Dinamo este pe drumul cel bun, chiar daca nu va putea juca in urmatorii doi ani in Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 18:39
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 18:42

Dinu Gheorghe spune ca nu va pleca din vara de la club, anunta cateva transferuri in Stefan cel Mare si sustine ca obiectivul lui Dinamo pentru sezonul viitor este clasarea pe podium.

"Au aparut zvonuri in ultimele zile ca voi pleca pentru ca nu am iesit din insolventa. Nu este nimic adevarat. Cand am venit am luat in calcul si posibilitatea de a nu iesi din insolventa la timp din cauze exterioare clubului. Prezenta mea aici nu are insa nicio legatura cu insolventa. Voi ramane pe baricade pentru ca Dinamo este ultimul club la care voi munci sa facem performanta"

"Pentru mine a fost o surpriza sa gasesc un club foarte bine organizat, in care este foarte usor de lucrat si sper sa ma pliez pe tot ce inseamna Dinamo astazi. Vreau sa le transmit suporterilor ca tot ce facem este pentru a readuce echipa acolo unde a fost si poate chiar mai mult. Nu vreau sa le promit nimic suporterilor, dar imi propun sa terminam urmatorul sezon pe podium pentru ca eu asa sunt invatat"

"Este un moment dificil, dar sper ca la urmatorul termen vom iesi din insolventa. Dinamo si-a indeplinit toate conditiile conform planului de reorganizare, au ramas doar niste chichite de procedura. Este normal ca ANAF sa le foloseasca pana la ultima cale de atac, dar, repet, din punct de vedere al respectarii planului de reorganizare nu este nicio problema".

"Sunt sanse destul de mici sa obtinem o derogare de la UEFA ca sa putem juca din 2016 in cupele europene daca ne vom clasa in urmatoarea editie de campionat pe un loc care sa ne permita asta. Poate va fi ceva frustrare in randul suporterilor, dar, in acelasi timp, trebuie sa inteleaga si sa aiba incredere pentru ca Dinamo devine pe zi ce trece un club sanatos din punct de vedere financiar si nu numai".

"In ceea ce priveste echipa din viitoarea stagiune, nucleul va fi format din lotul actual, insa vom incerca sa aducem jucatori care sa creasca valoarea acestuia. Cu lotul actual am obtinut locul sapte-opt si nu este normal. Dinamo poate fi pe aceasta pozitie doar accidental, noi trebuie sa ducem clubul pe primele trei locuri, indiferent ca suntem sau nu in insolventa". a spus Dinu Gheorghe, pentru Ring.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!