"Nu mai sunt atat de disperat sa NU PLEC de la Steaua!" Mesajul lui Chipciu catre fanii stelisti care l-au injurat

alex chipciu Dinamo Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2016, 16:55
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2016, 16:56

Deranjat ca este mereu injurat de catre fanii Stelei, Alex Chipciu a avut un mesaj special pentru ei inaintea meciului cu Dinamo din campionat.

Chipciu spune ca problemele sale nu i se trag de la forma sa, ci din momentul in care i s-a marit salariul. Chipciu vorbeste si despre o eventuala plecare a sa de la Steaua:

"Nu pot pleca in acest moment. Patronul vrea bani multi pe mine si nu ii poate lua in conditiile actuale. Niciodata nu m-am gandit sa plec, dar, tot ce s-a intamplat si aceasta perioada negativa, m-a facut sa nu mai fiu atat de disperat sa nu mai plec de la Steaua"

"Acum nu am dureri foarte mari, e normal sa ma mai resimt cateva saptamani. Nu m-am operat si am riscat pentru a nu sta mai mult. Lumea are asteptari foarte mari de la mine si imi pare rau ca nu am marcat cu Dinamo. si jucatorii mari rateaza."

"Ma simt bine, ma bucur ca am revenit dupa o accidentare grava pe care am resimtit-o. Sper sa vina si golurile, sa nu mai vorbeasca lumea atat. Daca cifrele mele arata bine, presa ma critica in continuare."

"Eu nu am fost niciodata un mare marcator sa dau 20 de goluri pe an. Criticile au venit la pachet cu marirea salariului. Eu ma antrenez, imi vad de fotbal si sunt un familist", a declarat Chipciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!