"Nu mai bine joci in Champions League?" Lovitura MOMENTULUI in razboiul Becali - CFR! Petrescu vrea sa-i FURE un jucator lui FCSB

"Nu mai bine joci in Champions League?" Lovitura MOMENTULUI in razboiul Becali - CFR! Petrescu vrea sa-i FURE un jucator lui FCSB

Stelistii negociaza de cateva luni cu jucatorul, insa il pot pierde pe ultima suta de metri.

Becali spera ca Alex Pascanu sa ramana liber de contract in aceasta vara, chiar daca actele semnate de fotbalist cu clubul il tin in Anglia cel putin inca un sezon. Fara sanse de a juca la prima echipa a lui Leicester, Pascanu n-ar refuza Liga 1. Pe asta miza Becali pentru a reusi transferul la cota dorita. Pustiul din nationala U21 nu duce insa lipsa de propuneri, iar planul lui Becali de a-l lua gratis pare fara sanse de reusita.

Conform surselor www.sport.ro, Pascanu are pe masa si varianta CFR. "N-ai vrea, mai bine, sa joci in Champions League?" - asa au deschis CFRistii discutiile cu Pascanu. Clujenii chiar au facut o propunere de 400 000 de euro catre Leicester, respinsa de clubul englez. Britanii vor sa astepte Euro, convinsi ca Pascanu poate sa-si imbunatateasca substantial cota si sa devina interesant inclusiv pentru cluburi cu un profil mult mai important.

Pascanu n-are o favorita clara intre CFR si FCSB, dar isi doreste neaparat sa treaca la seniori in aceasta vara, dupa ce a facut parte din echipa U23 a lui Leicester in ultimele 3 sezoane.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies