"Nu exista urma de umanitate!" Decizia anuntata astazi de Gigi Becali, daca nici Curtea de Apel nu il va lasa sa iasa pentru operatie

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Februarie 2014, 14:18

	"Nu exista urma de umanitate!" Decizia anuntata astazi de Gigi Becali, daca nici Curtea de Apel nu il va lasa sa iasa pentru operatie

Gigi Becali se foloseste de toate armele ca sa iasa din inchisoare sa se opereze.

Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali, a declarat ca patronul Stelei va ataca la CEDO eventuala decizie nefavorabila pe care Curtea de apel Constanta ar putea sa o dea in cazul eliberarii sale din inchisoare pentru o operatie.

Aceasta a declarat pentru Mediafax ca "deocamdata, mai avem de trecut o cale de atac interna, la Curtea de apel Constanta. Daca decizia va fi una favorabila, atunci sesizarea Curtii Drepturilor Omului va ramane fara obiect."

"In afara de CEDO, avem si alte cai de atac care apara drepturile si libertatile detinutilor. Sunt proceduri confidentiale. in momentul in care vom primi solutiile, le vom face publice. (...)"

"Domnul Becali este cu atat mai mahnit de decizia luata de judecatori cu cat a avut o ampla activitate privind consolidarea statului de drept si a sustinut numeroase proiecte umanitare. in schimb, fata de el nu exista nicio urma de umanitate", a declarat Maria vasii.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies