Veste proasta pentru Becali! Judecatorii au decis ca nu va fi eliberat pentru operatie. Prima reactie a patronului Stelei!

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

UPDATE, 15:00 Becali nu crede nici in varianta operatiei in sistemul de stat romanesc. 

"Sunt doua luni de cand s-a facut expertiza medico-legala, iar statul nu mi-a spus nimic. Nu m-a intrebat sa aleg spitalul din reteaua Ministerului Sanatatii, nu l-a interesat, nu mi-a propus nimic", a afirmat Becali. conform RTV.

Becali afirmase ieri in fata judecatorilor ca vrea sa se opereze in sistemul privat deoarece interventia este extrem de periculoasa.

"Prefer sa ma operez in Romania, dar in sistem privat. Dar spitalele private din romania nu permit paza. Mi-au spus: "va operam, dar nu cu paza". Am doua luni de la examenul medical, iar statul roman nu mi-a propus nimic. Sa-mi spuna cutare, cutare. Nu ii intereseaza nimic. Interventia asta pe care o fac este foarte periculoasa. inchipuitiva ca ma duc undeva si eu nu vreau acolo sa imbratisez gardienii, vreau sa-mi imbratisez nevasta, mama si fetele. Sa ma incurajeze, sa-mi dea putere. Pot sa-mi pierd sanatatea. Mor de inima. Daca pot sa ma duc la biserica de ce nu pot sa ma operez fara paza?. Zi si noapte, ca desinut, ma gandesc ce sa-i mai spun judecatorului ca sa ma lase sa ma operez. Eu mai am cateva luni de puscarie. sapte, opt, nici nu stiu. Pe cine deranjeaza ca vreau sa intrerup putin pedeapsa si sa ma intorc si sa execut. Eu nu am fost condamnat la moarte si nu la paralizie", a declarat Gigi Becali, in sala de judecata.

12.17: Becali poate face din nou o cerere de intrerupere a pedepsei, insa are sanse mici. Gratierea pare singura solutie pentru ca patronul Stelei sa mearga la tratament. "Cererea se poate repeta, dar vor trebuie sa se invoce elemente noi. Nu este vina apararii lui, a schimbat de mai multe ori apararea. Mai ramane si gratierea", a declarat Paula Iacob la RTV. 

12:10 Curtea de Apel au respins ca nefondata contestatia facuta de Gigi Becali. Judecatorul a mentinut decizia initiala, adica el va fi obligat sa fie pazit in cazul in care se hotaraste sa se opereze.

Decizia este irevocabila. Becali a hotarat sa se opereze intr-o clinica din sistemul privat, insa aceste clinici nu accepta paza, asa ca patronul Stelei este obligat sa se opereze intr-un spital de stat.

Becali l-a amenintat pe judecator ca va depune o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, pentru ca nu este lasat sa se opereze in mediul privat.





VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies