Florinel Coman FCSB Gigi Becali Ionel Danciulescu Liga 1

VIDEO EXCLUSIV ”Nu e un jucător terminat”. De ce are nevoie Florinel Coman pentru a-l impresiona din nou pe Becali la FCSB

Florinel Coman (23 de ani) a fost criticat de Gigi Becali pentru evoluțiile din ultima perioadă de la FCSB. Totuși, sunt voci importante în fotbalul românesc care cred că internaționalul român poate reveni la forma de acum doi ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 18:16
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 18:22

Ionel Dănciulescu știe de ce are nevoie Florinel Coman pentru a-l impresiona din nou pe Becali. 

Ionel Dănciulescu e convins: ”Florinel Coman nu este un jucător terminat”

La un moment dat, patronul FCSB a refuzat o ofertă din MLS pentru Florinel Coman și plănuia să obțină o sumă importantă în schimbul său. Acum, omul de afaceri a anunțat că regretă faptul că nu l-a vândut pe Coman în Statele Unite.

„Eu încă cred foarte mult în Florinel Coman, e un jucător care îmi place foarte mult, a trecut prin niște momente grele, câteva accidentări, are nevoie doar de încredere, de ritm de joc și sunt convins că nu este un jucător terminat sau care nu se va impune. 

Eu sunt convins că va reuși să facă lucrul acesta, cred foarte mult în el”, a spus Ionel Dănciulescu, într-un interviu exclusiv acordat pentru www.sport.ro și PRO ARENA.

VIDEO - Interviul cu Ionel Dănciulescu

Dacă în martie 2020 Florinel Coman era cotat la 6 milioane de euro, iar Gigi Becali visa să obțină o sumă uriașă în schimbul său, acum cota fotbalistului de bandă a ajuns la doar 3.5 milioane de euro, în scădere cu 500.000 de euro față de ultima actualizare, care a avut loc în decembrie 2021.

În cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, Coman a marcat un gol și a oferit două pase decisive.

Modifică setările cookies