"Nu e nicio problema daca mai pierd o noapte pana la 3-4 dimineata si noi am mai baut un sprit, un whiskey..."

Autor: Sport.ro
Joi 26 Noiembrie 2009, 15:25
"Nu e nicio problema daca mai pierd o noapte pana la 3-4 dimineata si noi am mai baut un sprit, un whiskey..."

Miodrag Belodedici a declarat ca ii intelege intr-un fel pe fotbalistii care pierd noptile prin cluburi, dar a precizat ca acestia nu ar trebui sa exagereze cu astfel de iesiri.

"E greu sa stai doua saptamani in cantonament, meciuri, sa dormi, sa te antrenezi, sa joci, sa studiezi adversarul... Cand iesi de acolo e foarte greu sa stai. Intr-un fel este normal, pentru ca si noi, si cei dinaintea noastra am mai iesit si am mai baut un sprit, un whiskey, pentru ca eram tineri.

Nu e nicio problema daca ies de 2-3-4 ori la o discoteca, daca mai pierd o noapte pana la 3-4 dimineata, dar daca e incontinuu nu e bine.

Pocker s-a jucat tot timpul, si rummy... Unii au jucat sah, altii table, e un mod de a-ti petrece timpul. Nu vad nicio problema in asta. Si noi jucam pocker si table.

Cine vrea sa le interzica nu stie ce inseamna sportul si sportivul. Dar sa nu joci pocker pana la cinci dimineata, cu vinul si cu tigara. In rest, sunt foarte bune cand stai inchis 3-4 zile in cantonament. Noi jucam si ruleta, si sah, si table, rummy nu mai spun...", a spus Miodrag Belodedici.

Petrescu, antrenorul anului!

"Dan Petrescu este omul momentului. Unirea este echipa momentului, iar Dan Petrescu este antrenorul momentului. Trebuie sa ne mandrim cu echipa din Urziceni", a spus Miodrag Belodedici.

"N-am crezut nici eu ca o sa reuseasca. Sunt de felicitat! Au stiut sa fie ordonati, au stiut sa profite la maximum de faptul ca unele echipe au avut un nivel foarte scazut", spune Bogdan Stelea.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT