"Nu au ce cauta la nationala!" Valeriu Iftime este TRANSANT in legatura cu convocarile la echipa nationala! Pe cine AR INTERZICE patronul lui Botosani 

Botosani s-a impus pe teren propriu cu CFR Cluj, 2-1. 

Echipa lui Valeriu Iftime a invins-o pe Campioana Romaniei, prin golurile lui Askovski si Roman. Pereira a inscris singurul gol al CFR-ului, in minutul 21. Patronul lui Botosani a vorbit in exclusivitate la PRO X, despre echipa nationala si vedetele Astrei. Iftime este de parere ca Tamas, Budescu si Alibec nu mai au ce cauta la nationala. 

"Daca suntem cu capul, da, il luam pe Tamas la nationala. Sa fim seriosi. Tamas a fost un fotbalist foarte bun, acum joaca unde joaca, dar nu e el pe primul loc. Pe primul loc sunt Budescu si Alibec. Vor lua bataie la Cluj, daca nu e Alibec pe teren, nu ai ce face. La fel si in cazul lui Budescu. Sunt extraordinari amandoi, au intrat in starea asta in care echipa stie sa se apere, dar se apara cu 8 si 2 atacanti, se apara foarte bine. 

Parerea mea e ca Gabi si-a facut treaba la nationala. Daca incepem iar cu Tamas, Sapunaru. Nu, nu ai ce face cu Alibec si Budescu cu Islanda. Ei nu merg decat la echipa asta, joaca la noi, au inteligenta asta pe contraatacuri. Sa joace asa Romania cu Islanda? Ce sa faci cu ei acolo? 

Nu sunt deloc pe ideea ca ar trebui rechemati la nationala Tamas, sau alti jucatori. Sunt jucatori tineri care pot fi chemati, care pot sa creste si care ne pot califica", a declarat Valeriu Iftime la PRO X.  VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT