"Nu a fost adus peste capul meu" Reghe explica motivul pentru care a decis sa apeleze la Tade! Ce spune despre forma lui Marica

"Nu a fost adus peste capul meu" Reghe explica motivul pentru care a decis sa apeleze la Tade! Ce spune despre forma lui Marica

Laurentiu Reghecampf sustine ca decizia de a-l rechema pe Tade in lot i-a apartinut, iar asta s-a intamplat inainte de meciul cu Voluntari. 

Reghecampf spune ca Tade revine in lot pentru ca nu si-a gasit echipa in perioada de transferuri, iar acum va pune presiune pe Marica, cel care n-a reusit sa inscrie in primele doua meciuri la Steaua.


"Sunt mai multe motive pentru aducerea lui Tade. In primul rand a trecut perioada de transfer si nu am putut sa-l transferam. E in continuare jucatorul Stelei si trebuie sa-i oferim conditii de pregatire. Alt motiv, am avut discutii cu patronul si ma bucur ca a inteles. Avem jucatori de valoare care au nevoie de concurenta.

Nu-mi fac probleme in privinta lui Marica. El isi doreste mai multe decat oricine sa marcheze. E o presiune, dar trebuie sa avem putina rabdare", a spus Laurentiu Reghecampf.

"Toate meciurile sunt cu presiune, indiferent de situatie, asta e Steaua.

Tade nu s-a antrenat cu Steaua pentru ca am luat o decizie inainte de perioada de pregatire si anume sa-l lasam pe Tade sa plece de la Steaua, el avand o oferta sau doua din China. Nu s-au realizat ofertele, Tade nu a plecat de la Steaua, trebuie sa-i oferim un program de pregatire. Decizia sa nu vina Tade in cantonamentul ne-a apartinut tuturor. Acum luam deciziile impreuna. Nu a fost adus nimeni peste capul meu. Tade a facut doar antrenamente fizice, nu a lucrat si cu mingea.

Decizia sa-l readucem pe Tade la echipa am luat-o inainte de meciul cu Voluntari, dar nu am spus-o presei.

Tade e in lotul echipei pentru maine. Avem problema cu Bawab. S-a accidentat ieri la antrenament, speram sa nu fie o accidentare foarte grava. Speram sa nu fie o accidentare foarte grava.

De ce sa nu mai apara Tamas in primul 11? A gresit, e adevarat. dar cu totii am gresit, chiar si noi, cei de pe banca", a spus Laurentiu Reghecampf pentru Dolce.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies