Luni 20 Martie 2017, 19:58

ULTIMA ORA! Cale libera catre un stadion nou! CS Dinamo s-a inteles cu Badea pentru modernizarea arenei din Stefan cel Mare

Monica Iagar, sefa CS Dinamo a mers la Nicolae Badea pentru a negocia termenii modernizarii stadionului. 

CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti vor initia si sustine demersurile necesare si legale pentru realizarea prin CNI a obiectivului de investitii Complexul Sportiv Dinamo - Stadion Central, se arata intr-un comunicat comun al celor doua grupari, remis, luni, agentiei News.ro.

"CS Dinamo si ACS FC Dinamo Bucuresti vor initia si sustine demersurile necesare si legale pentru realizarea prin CNI a obiectivului de investitii Complexul Sportiv Dinamo - Stadion Central. Aspectele si solutiile discutate vor fi prezentat vineri, 24 martie, administratorilor judiciari si administratorului special ai ACS FC Dinamo Bucuresti, entitati desemnate in procedura insolventei, care vor intreprinde in perioada urmatoare toate demersurile legale pentru indeplinirea conditiilor impuse de Compania Nationala de Investitii in conformitate cu prevederile articolului 4 la Anexa numarul 3 "Programul national de constructii de interes public sau social", din Ordonanta 25/2001 prinvind infiintarea Companiei Nationale de Investitii", se arata in comunicatul comun al CS si ACS FC Dinamo.

Acest comunicat a fost emis dupa ce fostul actionar al FC Dinamo Nicolae Badea s-a intalnit, luni, cu presedintele CS Dinamo, Monica Iagar. Scopul intalnirii a fost rezilierea cu acordul partilor a contractului de asociere dintre gruparea pe care o conduce Badea si CS Dinamo, intelegere ce are ca obiect folosirea arenei din soseaua Stefan cel Mare.

In baza contractului de asociere, ACS FC Dinamo Bucuresti, asociatie in insolventa, care nu mai are echipa de fotbal, fiind doar actionar minoritar la FC Dinamo 1948 SA, actualul administrator al gruparii din Liga I, are dreptul sa utilizeze in comun cu CS Dinamo Bucuresti baza materiala prevazuta in Anexa 2 a HG 207/2002, care include si stadionul central. Conform acestei anexe, CS FC Dinamo are dreptul sa foloseasca aproximativ 74.000 de metri patrati din Parcul Sportiv Dinamo, printre care stadionul central, centrul de fotbal pentru tineret, Stadionul Florea Dumitrache si terenurile de antrenament pe zgura si gazon.

FRF a precizat ca, pentru reconstructia arenei, este necesara eliberarea de sarcini a terenului pe care se afla Stadionul Dinamo. Aceasta eliberare de sarcini - rezilierea contractului de asociere - trebuie facuta pâna la 31 martie, in caz contrar arena din soseaua stefan cel Mare nu va fi reconstruita.

Patru stadioane se afla in programul de reconstructie in vederea organizarii Euro 2020, Arcul de Triumf, Steaua, Dinamo si Rapid.

Bucurestiul se afla printre cele 13 orase gazda ale Campionatului European 2020, pe Arena Nationala urmând a se disputa patru partide de la turneul final. Cele patru stadioane trebuie reconstruite pentru a folosi la antrenamentele echipelor aflate in competitie. 

Sursa: News.roVIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească