Ionel Ganea Farul Constanta FC Arges george ganea Superliga

"Noaptea veseli, ziua triști". Reacția lui Ionel Ganea după ce fiul său a fost împrumutat de la Farul la FC Argeș

George Ganea, atacantul formației Farul, va juca la FC Argeș, sub formă de împrumut până la finalul actualei ediții de campionat, cu opțiune de cumpărare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 22:11
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 22:18

Formația din Ovidiu și gruparea piteșteană s-au înțeles pentru un imprumut al atacantului în vârstă de 22 de ani. George Ganea vrea să aibă cât mai multe meciuri în picioare, iar trupa lui Andrei Prepeliță are nevoie de un atacant care poate evolua atât ca număr 9, cât și în benzi.

Cum a reacționat Ionel Ganea la mutarea fiului său

"Sper să aibă noroc şi succes acolo unde e. Ce să facem? Asta e viaţa la artişti: noaptea veseli, ziua trişti. Aseară s-a rezolvat treaba.

E ziua 'Regelui' azi şi îi urez şi eu 'La mulţi ani' pe această cale. Noi am fost colegi. Mi-a fost şi antrenor. Aşa a vrut Dumnezeu, să-l antreneze şi pe băiatul meu. Ce să zic, de Gică numai de bine. George a primit foarte bine vestea", a spus Ionel Ganea, potrivit Fanatik. 

George Ganea și-a exprimat dorința de a juca, iar lucrurile s-au brodat astfe încât atacantul de 1,80 m să meargă la formația din Trivale, care în urmă cu câteva zile a rămas fără Mihăiță Ianovschi, cel care conducea echipa alături de Andrei Prepeliță.

Internațional de tineret, George Ganea are 22 de ani și e cotat la 400.000 de euro. Cea mai mare cotă de piață a atins-o în 2019, 600.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies