"Dinamo e intubată acum!" / "Se face campionat de 18 echipe!". Dragomir și Ganea au comentat la Ora Exactă în Sport situația "câinilor"

Dumitru Dragomir și Ionel Ganea au comentat la Ora Exactă în Sport situația celor de la Dinamo, echipă aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 13:41
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 13:40

Mircea Rednic a fost demis de Iuliu Mureșan, iar formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost preluată de Flavius Stoican. Jucătorii pe care Rednic i-a trimis la echipa a doua au fost reprimiți la prima echipă, iar Dinamo are ca țintă salvarea de la retrogradare. 

Fost șef al LPF, Dumitru Dragomir a comentat în stilul său caracteristic ce se întâmplă la formația condusă în prezent de Flavius Stoican, fost jucător și tehnician la Dinamo. 

"Dinamo e intubată acum, nu știu dacă poate scăpa acum, plămânii sunt făcuți praf, foarte mulți doctori s-au băgat să rezolve problema și i-au distrus toți plămânii. Sunt deja pe perfuzie, nu știu dacă vor scăpa, dar ar fi bine să scape", a declarat Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport. 

Ionel Ganea (45 de selecții / 19 goluri în națională) a jucat la Dinamo în 2006, când în 18 partide a marcat de 14 ori. Salvarea ar putea veni pentru formația roș-albilor, crede Ganea, numai din schimbarea sistemului competițional al primului eșalon fotbalistic.

"Se face campionat cu 18 echipe din sezonul viitor, mai mult ca sigur... Șanse foarte mici ca ei să se salveze. Nu am încredere în lotul de jucători, dacă se mai aduc jucători cu experiență, posibil! Dar în momentul de față nu cred că se vor schimba lucrurile în bine", a declarat fostul golgheter.

Modifică setările cookies