"Nimic nu misca fara sa stie Gigi. Suna de trei ori pe meci!" Cum e condusa Steaua din celula

"Nimic nu misca fara sa stie Gigi. Suna de trei ori pe meci!" Cum e condusa Steaua din celula

Steaua ar putea fi singura echipa de Champions League condusa din... puscarie. Gigi Becali reuseste sa tina legatura cu apropiatii din club in timpul meciurilor chiar si din celula sa de la Poarta Alba.

SMS-UL DIN CELULA - Inainte ca jucatorii Stelei sa ajunga la poarta adversarului, ajung la Poarta Alba. Acolo, Gigi Becali stie tot ce misca in echipa lui Reghecampf, a dezvaluit Viorel Paunescu pentru Libertatea. Patronul Stelei, desi este la puscarie, suna de trei ori pe meci ca sa afle toate detaliile din teren si din afara lui. "Fiti siguri, nimic nu misca la club fara sa stie patronul. Mai intervine, cand e cazul. Pai, Gigi Becali suna de trei ori pe meci pe unul sau pe altul din conducere pentru a afla ce se intampla pe teren.", a declarat Paunescu.

TOTUL SE TRATEAZA CU GIGI
- Negocierile si cele mai fierbinti subiecte din club ajung obligatoriu la Becali. Chiar si din spatele gratiilor, acesta reuseste sa rezolve toate dilemele de la club: "Apoi, totul se trateaza cu Gigi. Cei de la club asteapta telefon de la el pentru a-i spune toate problemele cu care se confrunta. E mai greu, dar Gigi rezolva tot."

"STEAUA N-ARE ADVERSAR" - "Steaua n-are adversar in Liga I, desi a pierdut, in acest sezon, trei jucatori extrem de importanti: Chiriches, Bourceanu si Rusescu. Steaua isi domina total adversarul. Este o echipa de mare forta, iar relatia dintre jucatori si antrenor este foarte buna.", a mai spus Paunescu in Libertatea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies