Gigi Becali csa steaua FCSB Viorel Paunescu Fotbal intern Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Profimedia

Gigi Becali n-a mai rezistat! Reacție virulentă după declarațiile lui Viorel Păunescu: „Vin cu actele și încheiem bâlciul!”

Viorel Păunescu, omul care conducea AFC Steaua în momentul în care clubul a fost preluat de Gigi Becali, a declarat astăzi că el n-a deținut niciodată Steaua, în cocluzie „FCSB are treaba ei”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 14:02
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 14:10

Declarația lui Păunescu l-a înfuriat pe Gigi Becali, care a anunțat că va pune la dispoziția presei actele care demonstrează faptul că Viorel Păunescu deținea 33% din AFC Steaua.

Deși Păunescu susține că nu a fost implicat în preluarea Stelei de către Gigi Becali, patronul FCSB susține că nu se putea face acest lucru fără semnătura președintelui AFC.

„Trebuia să îl întrebi în felul următor: 'când i-ai luat milioane lui Becali, că tu erai președinte, și îi luai milioanele...'. Și o să vin cu niște acte în care să se vadă că avea 33% din societate.

(n.r. - Păunescu a spus că nu a fost implicat la preluare, e adevărat?) Păi, se putea prelua dacă nu semna el trei ani de zile acte și nu semna că se transformă în societate pe acțiuni?

Are trei ani de semnături, de Adunări Generale, era președinte, semna el. Pentru ce ai luat bani atunci? Pentru ce a luat când era președinte, semna că se face societate pe acțiuni?

Cum îi lua, cadou de la mine sau...? Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!? Ca să ce? El, săracul, ce să îi faci? E batrân, asta e, nu mai știe nici el ce zice.

Da, tată, eu o să vin la televiziune cu toate actele de la început, de când am dat primul ban, până la ultimul, ca să vă arăt, să știe toată lumea și am terminat bâlciul odată.

Pentru a vedea cum Păunescu semna și generalii (n.r. - spuneau) că <<Becali dă un milion de euro, de care va primi acțiuni, Becali dă 500.000, de care va primi acțiuni, Becali dă cutare împrumut, se va transforma în societate pe acțiuni Steaua și va primi acțiuni la societatea Steaua>>”, a spus Gigi Becali, potrivit iAMSport.

Curtea de Apel București s-a pronunțat în dosarul privind palmaresul Stelei

În urma deciziei luate în urmă cu o săptămână, lui CSA Steaua îi revine, în consecință, palmaresul din 1947-1998, incluzând Cupa Campionilor Europeni din 1986 și toate celelalte trofee cucerite în perioada respectivă, în timp ce FCSB-ului îi revine perioada 2003-2017. De asemenea, perioada 1998-2003 i-a fost atribuită celor de la AFC Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!