Rică Răducanu e mulțumit că Rapidul nu a câștigat cu CS Mioveni: „Lasă, e mai bine! Ne-o luam prea rău în cap!”

Rica Raducanu cs mioveni - rapid Rapid Superliga Rică Răducanu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 16:50
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 16:51

Fostul portar al Rapidului s-a amuzat după remiza obținută de elevii lui Adrian Mutu cu CS Mioveni, 0-0.

Rapid a remizat cu CS Mioveni, 0-0, în runda 26 a campionatului. Giuleștenii au avut șansa să obțină victoria în minutul 83, însă Marko Dugandzic (28 ani) nu a mai izbutit să marcheze când lovitura de pedeapsă s-a repetat. 

Rică Răducanu s-a amuzat după CS Mioveni - Rapid 0-0

Văzând meciul, Rică Răducanu (73 ani) este de părere că Rapidul trebuia să mai beneficieze de un penalty, la intervenția lui Nicolae Carnat (24 ani) asupra lui Alex Ioniță (28 ani). Fostul internațional român chiar a glumit pe acest subiect, spunând că jocutărul împrumutat de giuleșteni a comis acel fault pentru ca elevii lui Adrian Mutu (44 ani) să obțină victoria. 

„Ce să mai zic, mă, tată? Cu toate că am dominat, nici nu mă gândeam că nu ne vom impune pe final. Ce nu înțeleg este de ce s-a repetat acel penalty. Și a mai fost un 11 metri .

Ăla (n.r. - Carnat) cred că a vrut să câștige Rapid, dar numai Rapid nu a vrut (n.r. - râde. Se referă la clinciul dintre Carnat și Ioniță). L-a luat din prima în brațe și s-a dus cu el, dar arbitrul unde o fi fost? Ăla a fost și mai clar. 

Ia uite cum l-a luat, de gât, nu l-a lăsat. A vrut să faulteze. Am avut două de 11 metri”, a declarat Rică Răducanu pentru DigiSport

În concluzie, portarul României de la Campionatul Mondial din 1970 a mărturisit că e mai bine că Rapid nu a obținut victoria și nu a urcat pe locul 3, peste FCSB.

„Supărarea e mare, dar acum una peste alta hai să-ți spun ceva. Lasă, că e mai bine unde suntem acum, pentru că apoi ne-o luăm prea rău în cap. La ce lot avem, e bine”, a mai spus Rică Răducanu. 

Rică Răducanu, nemulțumit și după Rapid - FCU Craiova 1-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!