Nicolae Dică, reacție fermă despre situația antrenorilor de la FCSB: "Ajuta când mai aveam nevoie de el"

Nicolae Dica FCSB mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 23:53
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 23:36

Situația antrenorilor de la FCSB continuă să producă numeroase discuții, după ce vicecampioana a renunțat la principalul Leo Strizu pentru cantonamentul din Antalya.

Leo Strizu, deținătorul licenței Pro și antrenor principal în acte, a fost lăsat acasă de FCSB pentru "a elabora un plan strategic", așa cum a spus Mihai Stoica. Între timp, managerul general al echipei a transmis că principalul ar putea fi schimbat, o decizie urmând să fie luată după încheierea cantonamentului.

În Antalya, jucătorii lui FCSB sunt pregătiți de Mihai Pintilii. Fostul internațional nu are carnet de antrenor și ocupă funcția oficială de delegat, astfel că la partidele oficiale nu poate nici măcar să dea indicații.

Cum a comentat Nicolae Dică situația de la FCSB

Nicolae Dică a plecat de la FCSB în noiembrie, iar la începutul acestui an a acceptat propunerea de a antrena pe CS Mioveni, ultima clasată din Superliga României. 

Tehnicianul a vorbit despre situația de la fosta echipă la care a lucrat, explicând că singurul fără carnet de antrenor este Mihai Pintilii. 

"Nu comentez despre Strizu. Dacă ăsta e staff-ul lor făcut în acest moment... Toţi aveam carnet de antrenor, Viorel Tănase, toţi aveam.

Da, Pintilii nu avea, iar Filip se ocupa de jucătorii tineri, făcea programe cu ei la sală, iar când mai aveam nevoie de el ajuta", a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Reacția lui Mihai Stoica după ce FCSB a plecat în cantonament fără Leo Strizu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit o reacție pe rețelele sociale: "N-a mers licența Pro în Turcia. S-a mai întâmplat. #JesuisMiță".

Oficialul vicecampioanei se referă la o declarație oferită astăzi de Mihai Iosif. Fostul antrenor al celor de la Rapid, care se afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Mihai Pintilii din prezent, a explicat că, în momentul în care pregătea formația giuleșteană, clubul nu l-a luat în cantonament pe principalul din acte, Adrian Matei.

"Și eu am fost la fel iarna trecută. Atunci, tot așa, nici cel care era cu licență Pro la noi nu a fost în cantonament, Adrian Matei. Am fost eu pentru că răspundeam de destinul echipei. Matei a rămas pentru că au mai fost de făcut niște treburi și în București", a spus Mihai Iosif, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!